Η Δυναμη Της Τεχνολογιας
Δημιουργήστε μια καταπληκτική online παρουσίαση για την επιχείρηση σας
Bρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την τέλεια ιστοσελίδα και e-shop

Ολοκληρωμένες λύσεις για να οδηγήσεις την επιχείρηση σου στο επόμενο επίπεδο

Κατασκευή Ιστοσελιδών

Στην PROGRESS σχεδιάζουμε νέα websites για εταιρίες που θέλουν με το ελάχιστο κόστος να αποκτήσουν αξιοπρεπή παρουσία στο διαδίκτυο.

Domain

Σε συνεργασία με την DIGILINK που είναι επίσημος καταχωρητής ονομάτων στο διαδίκτυο από την Ε.Ε.Τ.Τ. – Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Hosting

Τα ευέλικτα και πλούσια σε χαρακτηριστικά πακέτα φιλοξενίας της PROGRESS σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε για να έχετε το Website σας με εγγύηση 99,99% πάντα online εύκολα και γρήγορα.

a
 Marketing – Remarketing

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την επιθυμία σας να προωθήσετε την εταιρία σας στο διαδίκτυο με πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφήμιση.

E-shops

Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες του αγοραστικού σας κοινού, και το οποίο θα προσελκύει συνεχώς νέους & ικανοποιημένους πελάτες.

a
Page Ranking

Προσαρμόζουμε την αρχιτεκτονική του website σας με τρόπο που απογειώνει το User Experience, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε χαρακτηριστικά όπως: mobile friendly σχεδιαστικό, ποιοτικό περιεχόμενο, responsive design, navigation menu και βέλτιστο page speed.

VOIP

Ειδικοί στο Voice Over Ip κομμάτι της επικοινωνίας αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε έργα με μεγάλη επιτυχία.

a
Web promotion

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε την επιθυμία σας να προωθήσετε την εταιρία σας στο διαδίκτυο με πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφήμιση

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων (SEO)

Για να σκαρφαλώσετε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και να κερδίσετε πλήθος νέων επισκεπτών.

Χρησιμοποιούμε τα πιο μοντέρνα και εξειδικευμένα εργαλεία SEO, ώστε να βελτιώσουμε καθοριστικά την κατάταξη του website σας. Με σύμμαχο την πολύτιμη γνώση και εμπειρία μας, αξιοποιούμε στο έπακρο δυναμικά SEO Tools, όπως το search console, τα google analytics, τα mobile friendly tests και άλλα. Συνδυάζοντας την εξελιγμένη τεχνολογία με τις άρτιες τεχνικές μας, σας στέλνουμε απευθείας στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων της Google.

a
Image

Web promotion

Η προώθηση ιστοσελίδων είναι η συνεχής διαδικασία που χρησιμοποιούμε  για να βελτιώσουμε το περιεχόμενο και να αυξήσουμε την έκθεση ενός ιστοτόπου για να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες.  Πολλές τεχνικές όπως η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και η υποβολή σε μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιούνται για την αύξηση της κυκλοφορίας ενός ιστοτόπου.

Σωστή και άμεση εγγραφή της σελίδας σας στις δημοφιλέστερες και ποιο αξιόπιστες μηχανές αναζήτησης

Social Media Marketing. Διότι η παρουσία σας στα social media δεν αποτελεί πλέον πολυτέλεια, αλλά απαραίτητη στρατηγική κίνηση.

Content Marketing: Για να προσελκύσετε απόλυτα στοχευμένα το κοινό σας.

Email Marketing: Για να επικοινωνείτε στοχευμένα και συστηματικά με τους πελάτες σας.

Mobile Marketing: Επειδή η ενασχόληση με τις mobile συσκευές έχει γίνει πλέον η αγαπημένη συνήθεια του σύγχρονου καταναλωτή.

 

Websites Πελατών μας